Újév a hévízi gyógyfürdőben

Járt már Hévízen, hazánk egyik legkedveltebb üdülőhelyén? A télen-nyáron sokak által látogatott város a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes gyógytavával csalogatja a vendégeket az év minden időszakában.

Nincs ez másként az év végi ünnepek alkalmával sem, érdemes a szilveszter és az újév időszakában is felkeresnie Hévízt. A Szent András Gyógyfürdőkórház mindazokkal a kezelésekkel igyekszik a gyógyulni vágyók rendelkezésére állni, melyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez, helyreállításához.

Ha újév alkalmából keresi az ideális lehetőséget a pihenésre, mindenképpen érdemes megismernie a Napsugár Hotel ajánlatát. Apartman jellegű szállodánk minden korosztály számára remek választásnak bizonyul. Az igényesen kialakított szobák éppen úgy alkalmasak családdal történő pihenésre, mint baráti társasággal érkezők számára. Hotelünk újév és szilveszter környékén is biztosít étkezési lehetőséget vendégei számára, ráadásul teszi ezt a város legjobb éttermeiben felhasználható kuponok segítségével.

Válassza év végén is a hévízi gyógyfürdőzés nyújtotta kikapcsolódást, a wellness-, és gyógyászati szolgáltatások új energiákkal töltik majd fel, s többek között reumatikus panaszaira is gyógyírt jelentenek. Honlapunkra látogatva megismerheti szállodánkat, a környék programlehetőségeit, és a hévízi gyógytóról, annak összetételéről és hatásáról is többet megtudhat.

A Napsugár Hotel az újév első napjain is kényelmes szálláslehetőséget biztosít, frekventált elhelyezkedése és korrekt árai miatt pedig előkelő helyet foglal el a város szállodái között! Akciós csomagajánlatok, a világ legnagyobb biológiailag aktív gyógytava, egészségmegőrző szolgáltatások, pazar környezet – ezt kínálja a Balaton régiójában elhelyezkedő tó.