Adventi kikapcsolódás Hévízen

Advent az ünnepi készülődésről, a szeretetről, a karácsony közeledtéről szól. Ilyenkor a téli hidegben vágyunk a meleg otthonra, az ízes ételekre, és a jól megérdemelt pihenésre, az egész éves fárasztó munkát követően.

Sokan azonban speciálisan erre az időszakra időzítik az éves szabadságukat, függetlenül attól, hogy aktív vagy kevésbé aktív vakációzásra vágynak.

A város közkedvelt túrista célpont

Adventi programok Hévízen (2013. december)
Hévíz, a Hévízi-tó környéke minden évszakban tökéletes üdülési célpont lehet, hiszen a környezet, valamint a melegvizes gyógytó az év minden napján látogatható. A páratlan helyszín felejthetetlen pillanatokat jelenthet az ide látogató vendégek számára.

A régió nemcsak látványosságának köszönheti hírnevét, hanem a környező kulturális aktivitása miatt is, amely Advent időszakában különösen sok színes programmal várja a pihenni vágyókat.

A csodálatos Nyugat-dunántúli fürdővárosban rendezett Hévízi Adventi Vásár például 2013. december 1-től egészen december 22-ig látogatható, ahol koncertek, érdekes programok várják a vendégeket. Adott napokon a Hévízi termelői piac meglátogatására is lehetőség van, ahol finom étkek, gyümölcsök, zöldségek mellett helyi jellegzetességek vásárlására, kóstolására is alkalom nyílhat, és nem mellesleg különleges élményt is nyújthat.

Amennyiben kirándulni van kedvük a környéken azt is bármikor megtehetik, sőt meghatározott időpontokban speciális túrákon is részt vehetnek a környék vendégei.

Ha Hévíz, akkor Hotel Napsugár

A hévízi Hotel Napsugár igazán jó választás lehet az ide látogatók számára, hiszen mindamellett, hogy könnyen megközelíthető a város minden programja, számtalan kényelmi- és gyógyító szolgáltatás közül válogathatnak a híres Hévízi Gyógytóban való fürdőzés mellett.

A város központjában lévő hotel egy- és kétszobás, mini-konyhával, fürdőszobával ellátott apartman jellegű szobákkal várja a családias jelleget kedvelő vendégeket. Kialakításának köszönhetően így párban és családosan is kényelmesen megszállhatnak az ide utazók.

Hévízen tehát mindenki megtalálhatja a kedvére való elfoglaltságot, akár pihentető kikapcsolódásra, gyógyulásra, vagy akár családos feltöltődésre vágyik.