Vital napok: feltöltődés a hévízi Hotel Napsugárban

A hévízi gyógyvíz fantasztikus gyógyhatásának köszönhetően a város az egészség magyarországi központjává nőtte ki magát, évről évre számos magyar és külföldi gyógyulni és kikapcsolódni vágyó látogat ide.

Emellett a város tökéletes választás azok számára is, akik szeretnének új élményekkel feltöltődni az év bármely szakában.

Gyógyulás és feltöltődés nyugodt környezetben

A háromcsillagos Hotel Napsugár Hévíz egyik frekventált részén, a tófürdőtől mindössze 800 méterre található, így ideális választás mindazok számára, akik gyógyulni és kikapcsolódni utaznak ebbe a lenyűgöző városba. Ráadásul a hotel Vital napok csomagja kedvezményes áron kínálja a feltöltődni vágyóknak a 6 napos, 5 éjszakás szálláslehetőséget, hiszen a gyógyulás, a hatásos terápia feltétele a teljes és gondtalan kikapcsolódás is.

Gondtalan napok a gyógyvíz jegyében

A hotelben egy- és kétszobás apartmanok várják a látogatókat tökéletes kényelemben, így amíg a test gyógyul, a lélek is kikapcsolódhat, új energiával töltődhet fel, ami tovább erősíti a gyógyterápia hatását. A Vital csomag keretében az egyszobás apartmanokban eltöltött öt éjszaka ára szezontól függően 52 000 forint és 70 000 forint közé tehető, míg a kétszobás apartmanok esetében az ár 55 000 és 72 500 forint között mozog.

Ez az ár a tágas és kényelmes apartman biztosítása mellett tartalmazza a bőséges büféreggelit, a menüsoros ebédet vagy vacsorát, a szauna használatát, az ingyenes parkolót és a korlátlan WiFi szolgáltatást a hotel egész területén.

Egyéni terápia, garantált feltöltődés

Emellett a csomag tartalmaz egy teljes körű orvosi vizsgálatot is, amit a Napsugár Hotel elismert és tapasztalt orvosa, Dr. Palotai Zoltán végez el. Ehhez kapcsolódóan, a kivizsgálás eredményei alapján minden vendég jogosult 10 alkalommal terápián való részvételre, mely lehet elektroterápia, interferencia áram kezelés, selectiv ingeráram kezelés, diadinamic, iontoforesis vagy ultrahangkezelés. Ráadásul mindazok számára, akik online rendelik meg a garantált felöltődést jelentő Vital napok csomagot, a hotel egy egyszeri, három órás belépővel kedveskedik a hévízi gyógyfürdőbe.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok