Új év, új élet!

Ha szilveszterkor szeretne eltávolodni a város zajától, és a pezsgő év végi szórakozás helyett inkább üdítő pihenéssel zárná az évet és kezdené az újat, akkor Hévíz a lehető legjobb választás az óév búcsúztatására.

A fürdőváros egész évben, folyamatosan várja a vendégeket, ám az ünnepi időszakban különösen érdemes a környékre látogatni.

A földrajzi látványosságok, a környezet és a Hévízi-Gyógytó mellett, számos színes programon vehet részt minden vendégünk, kortól, nemtől függetlenül. Itt ugyanis egyaránt talál magának elfoglaltságot egy fiatal pár, és akár egy nagyobb család is.

A hévízi Hotel Napsugár ideális szálláshely lehet mindazok számára, akik egy kicsit szeretnének elvonulni és csodálatos környezetben kívánnak eltölteni néhány napot.

Az egy- és kétszobás otthonos apartmanokban minden vendégünk kellemesen érezheti magát. A városközpontban elterülő szálloda akkor is remek választás, hogyha pihenni és egy kicsit feltöltődni vágynak, de akkor is, hogyha aktívabb üdülésre vágynak, hiszen a környék adottságai és kulturális programjai garantálják a felejthetetlen pillanatokat.

Tökéletes kikapcsolódás az ünnepek alatt

A szálloda gondoskodik a családias és nyugodt hangulatról, hiszen szobáiban, és közösségi területein ingyen vezeték nélküli internet hozzáférést biztosít a vendégek számára, szükség esetén széf is igénybe vehető, hogy biztonságban tudhassa értékeit. Autója biztonságáról a hotel zárt parkolója gondoskodik.

A nap 24 órájában működő recepción segítséget kaphat, amennyiben autó vagy kerékpárkölcsönzésre, esetleg taxirendelésre van szüksége, de koncertjegy rendelés esetén is bizalommal fordulhat recepciós munkatársainkhoz. A szállodában lehetőség van büféreggeli igénylésére is.

Amennyiben az aktív kikapcsolódás, túrázás, szórakozás, illetve a Hévízi-Gyógytóban való fürdőzés után további pihenésre vágyna, akkor igénybe veheti a Hotel Napsugár szaunáját is, de számos kényeztető szolgáltatás közül is válogathat, sőt komplex gyógyászati kezelésen is részt vehet, hogy minden bizonnyal újult erővel, frissen köszönthesse az új esztendőt.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok