Üdüljünk karácsonykor!

A meghitt ünnepi hangulat nem földrajzi kérdés, hiszen nem feltétlenül attól válik az atmoszféra emelkedetté, hogy hol vagyunk karácsony idején, hanem attól, hogy hogyan és milyen társaságban töltjük ezt az időszakot.

Néhány évvel ezelőtt talán még nem igazán, de manapság azonban egyre gyakoribb, hogy a karácsonyi időszak nem otthon, sütéssel-főzéssel, vendégvárással, hanem utazással, üdüléssel telik.

Sokaknak ugyanis az év ezen időszakában van csak idejük, lehetőségük kikapcsolódni, kicsit eltávolodni a megszokott, hétköznapi környezettől, így párjukkal vagy családjukkal együtt inkább elvonulnak a város zajától, hogy együtt tölthessék az ünnepeket.

Hévíz az évvégi ünnepek alatt

Hévíz - karácsonyi hangulat a téren
Hévíz és környéke varázslatos karácsonyi üdülési helyszín lehet fiataloknak, családosoknak és idősebbeknek is egyaránt, hiszen, itt minden lehetőség adott a megérdemelt pihenéshez. A Nyugat-Dunántúli fürdőváros nagyszerű, színes programokkal, csodálatos környezetben várja a feltöltődni vágyó vendégeket.

A hévízi Hotel Napsugár számos szolgáltatást nyújt az ide látogatóknak, hiszen a kényeztető kezeléseken túl, szakemberek segítségével gyógykezelésekben is részesülhetnek.

A város központjában található hotelből könnyen megközelíthetőek a környékbeli éttermek és kiállítótermek, egyéb kulturális és gasztronómia egységek is, de ha vendégeink otthonosan kívánják eltölteni az ünnepi kikapcsolódást, akkor a mini-konyhás, fürdőszobás egy, illetve kétszobás apartman-szobákban is kényelmesen megtehetik.

Karácsony környékén túrázásra, a helyi termelői piac látogatására is lehetőség van, sőt számos ünnepi program (koncertek, színes programok) várja a város látogatóit.

A változatos programok mellett természetesen - mint ahogy az év minden napján -, így karácsonykor is fürdőzhetnek vendégeink a méltán világhíres Hévízi-tó meleg gyógyvizében, amely, amellett, hogy rendkívül jó hatással van az egészségre, a testet-lelket is egyaránt felmelegíti a téli hidegben.

A páratlan környezeti látványosság pedig csak tovább emeli az ünnepi hangulatot.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok