Teljes körű gyógykúra

Hévíz évtizedek óta Magyarország egyik legnépszerűbb fürdőhelyének számít, s a rangos pozíció elnyerésében nagy szerepet vállalt Festetics György, valamint Lovassy Sándor, akiknek munkássága nagymértékben hozzájárult, hogy szélesebb körben ismertté váljon a város.

A kivételes tájvédelmi körzetben, mocsári ciprus fasorokkal körülvett, tőzegmedrű Hévízi-tó felszínen úsznak a XIX–XX. század fordulóján betelepített, és azóta a Hévíz jelképévé vált indiai vörös tündérrózsák.

A meleg vizű tó nem csak festői környezetével hívta fel magára a figyelmet, a különleges gyógyvize hamar elnyerte a hazai és külföldi látogatók elismerését, ugyanis összetételének köszönhetően segít egyes nőgyógyászati betegségek, valamint a reumatikus mozgásszervi megbetegedések kezelésében, valamint megelőzi ezek kialakulását. A város egyedülálló tavának gyógyító vizén kívül ismert tradicionális gyógykezeléseiről is, melyeket széles körben nagyra becsülnek. A hagyományos hévízi gyógykúrák hatékonyan veszik fel a harcot a mozgásszervi megbetegedések ellen, a Hotel Napsugár pedig a kezelések közül a leghatásosabbakat nagy szakértelemmel párosítva nyújtja vendégei részére.

Dr. Palotai Zoltán reumatológus szakorvos praxisának tevékenységi köre főként a belgyógyászati és reumatológiai járó betegekre szakosodott. A Hotel Napsugárban lehetőség nyílik a Palotai doktor által elvégzett szakvizsgálatot követően számos betegség kezelésére. Kiváló felszereltségének és a 25 éves szakmai tapasztalatnak köszönhetően a Hotel Napsugárban a belgyógyászati megbetegedések közül a keringési és szívbetegségek, a hipertónia, a pszichoszomatikus betegségek és a stressz kezelésének, valamint a legjelentősebb mozgásszervi problémák orvoslásának leghatékonyabb módszereivel ismerkedhetnek meg a gyógyulásra vágyó vendégek.

A szálloda gyógyrészlegének munkatársai minden kezelést egyénre szabottan, a vendégek igényeinek és egészségi állapotának felmérése után állítanak össze, így nyújtva számukra olyan kezelést a hotel falai között töltött idő során, hogy végül új emberként, megerősödve térhessenek haza. A Hotel Napsugárba látogatók egyaránt élvezhetik a település gyógyvízének áldásos hatását, valamint a segítségükre álló szállodai munkatársak balneológiai szakértelmét, és e két tényező a korszerű felszerelésekkel ötvözve egy komplex, teljes körű gyógykúrát tesz lehetővé, miközben a gyógyulni vágyók élvezhetik a szálloda nyújtotta kényelmet is, hiszen a Hotel Napsugár a gyógyítás és a pihentető időtöltés mellett kötelezte el magát.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok