Téli gyógykúra a Hévízi-tónál

Hévíz ideális választásnak bizonyul mindazok részéről, akik gyógyulni, új energiákkal feltöltődni vágynak.

A négy évszak városának is nevezett üdülőterület a világ legnagyobb biológiailag aktív gyógytavával büszkélkedhet, s a páratlan szépségű tájban a fürdőzők akár télen is gyönyörködhetnek.

A Hévízi Tóban télen is fürdőzhet
Téli gyógykúra alkalmával érdemes a Balaton közelében megtalálható Hévíz mellett döntenie, hiszen a tóra épült komplexum lehetőséget biztosít arra, hogy akár hóesésben is élvezhesse a gyógyhatású összetevők minden előnyét. Ha még nem járt a városban, és a legjobb szállások közül szeretne válogatni, a Napsugár Hotel remek választásnak bizonyul.

Apartman jellegűen kialakított szobákkal, és kupon-rendszerben működő étkezéssel állunk mindazok rendelkezésére, akik fontosnak tartják az otthonos környezetet a téli gyógykúra idején is. A Hévízi-tó, valamint az ott igénybe vehető szolgáltatások mozgásszervi megbetegedésekre éppen úgy kiváló hatással bírnak, mint műtétek utókezelésekor, vagy idegrendszeri okokra visszavezethető fájdalmakkor.

A téli gyógykúra hatása nem csak akkor érződik, hanem a fájdalommentesség tartósan végigkíséri majd heteit, ez pedig a lehető legjobb ajándék lehet, akár karácsonyra is szeretteinek.

A Napsugár Hotel weboldalára látogatva nem csak egy olyan szálláshelyet ismerhet meg, mely már számtalanszor bebizonyította a színvonalas vendéglátást az érkezőknek, hanem arról is olvashat, hogy mely esetekben nem javasolt a téli gyógykúra a Hévízi-tónál.

A város kedvelt éttermei is várják a turistákat, hiszen a kulináris élvezetek éppen úgy a kikapcsolódás részét képezik, mint a wellness-, és egészségmegőrző szolgáltatások. Ismerje meg az ünnepekre kialakított ajánlatainkat is, s töltse hazánk méltán híres üdülőhelyén az év utolsó napjait!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok