Télen is fürdőruhában és egészségesen Hévízen

A hévízi Napsugár Hotelben mindenki kizárólag azzal törődik, hogy a vendégek a lehető legjobban érezzék magukat. A népes személyzet minden egyes tagja minden nap reggeltől estig annak érdekében dolgozik, hogy mindazok, akik egy kiadós pihenés, a jó szórakozás vagy éppen a gyógyulás reményében Hévízre látogatnak, pontosan azzal távozzanak, amire számítottak.

A Napsugárban a szobák kényelmesek és maradéktalanul felszereltek, a szobában maradni azonban nyilván keveseknek vágya egy üdüléskor. Tudják ezt az üzemeltetők is, így mindenkit arra bátorítanak, hogy keresse fel a messze földön híres helyi tófürdőt, amely elsősorban azok számára biztosít kivételes lehetőséget, aki reumával, ízületi bántalmakkal érkeznek ide.

Persze a tófürdőben a termálvíz gyógyító ereje csak egy pozitívum a sok közül –nem csak a gyógyulni vágyók élvezik majd az itt tartózkodást, de mindazok is, akik szeretnek csak egy jót fürdeni vagy éppen a tóparton pihenni, akár télen is, hiszen a termálvíz miatt nem kell attól tartani, hogy fázni fognak.

Ismerje meg a csodálatos Zalát

Ha pedig a fürdést már meguntuk, akkor nekivághatunk a csodálatos szépségű városnak, s azon túl is rácsodálkozhatunk a meseszép zalai tájra, a környékbeli településekre. A természet miden évszakban számtalan csodát tartogat azok számára, akik szeretik a sétát, a túrázást vagy éppen a biciklizést, és nem riadnak vissza attól, ha el kell hagyniuk a lakott területeket. A bringások kiváló minőségű bicikliutakon róhatják a Balaton környékét, a két lábbal a földön járóknak pedig számtalan érdekesebbnél érdekesebb túraútvonal áll rendelkezésére.

Természetesen a téli időszakban a túrázási hajlandóság is kisebb lehet, de ilyenkor is érdemes kilátogatnia közeli erdőségekbe, ahol teljes nyugalom és szinte érintetlen vadvilág várja azokat, akik minderre kíváncsiak.

Télen kifejezetten fontos, hogy minél többször szakadjunk ki a napi rutinból, hogy a munkával töltött számtalan óra után végre magunkkal, szervezetünkkel is foglalkozzunk egy keveset, újratöltsük energiakészletünket és megerősítsük immunrendszerünket. Hévízen, hála a gyógyhatású termálvíznek, a wellness szolgáltatásoknak és a mindenhol jelenlévő természetnek, nyugalomnak minderre kiváló lehetőségünk nyílik. Idősek vagy fiatalok, családos üdülők vagy éppen romantikázó szerelmespárok – mindenki megtalálja a számítást ebben a méltán világhíres városban.

A Hotel Napsugárban megszállva kiélvezhetik mindazt, amit a település adni képes, és úgy mehetnek haza, hogy akár már néhány nap alatt is nem csak erősebbek és egészségesebbek lettek, de életre szóló élményekkel is gazdagodtak.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok