Szilveszterezzen Hévízen!

Olyan üdülőhelyet keres, mely az év minden időszakában kínál fürdőzési lehetőséget? Ha a minőségi szolgáltatások mellett az is fontos az Ön számára, hogy egészségének érdekében is tegyen a pihenésre szánt időben, a Balaton környékén megtalálható Hévízi-tó kitűnő választásnak bizonyul.

Szilveszteri programok Hévízen
Nem csak a páratlan szépségű táj, valamint a gyógytó értékes összetevői miatt érdemes e terület mellett letennie voksát, hanem azért is, mert olyan színvonalas szolgáltatások várják a komplexumban, melyek minden bizonnyal elnyerik majd tetszését.

A hévízi gyógykúrák szilveszter alkalmával kedvezményes áron vehetőek igénybe, sőt, a város szálláskínálata is minden igényt kielégítő. Az aktuális akciós csomagajánlatokról érdemes a Napsugár Hotel weboldalán tájékozódni, hiszen a szálloda nagy népszerűségnek örvend minden korosztály körében.

A szilveszter remek alkalom arra, hogy új energiákkal töltődjön fel, és így vágjon bele az elkövetkező évbe. Ehhez kíván segítséget nyújtani a fürdő közelében megtalálható Napsugár Hotel. Az apartman jellegű kialakításnak köszönhetően családdal, baráti társasággal érkezők teljes kényelemben tölthetik a ház falain belül az időt.

Az étkezési lehetőséget Hévíz kedvelt éttermeiben biztosítjuk, melyek közül vendégeink szabadon választhatják ki azt, amelyik elnyeri tetszésüket. A hotelünktől kapott kupon ellenében a környék legfinomabb falatjait kóstolhatja meg.

Ismerje meg a Napsugár Hotel szilveszter alkalmából kínált csomagjait, és töltse az év utolsó napjait olyan környezetben, mely lehetővé teszi a rekreációt! Elérhető árak, gyógykezelések, kikapcsolódás az egész család számára – ezt nyújtja a külföldiek körében is kedvelt város.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok