Stressz és a stressz okozta betegségek, tünetek

Kinek jobban, kinek kevésbé, de a stressz szinte mindenki életének szerves része. Fontos odafigyelni arra, hogy a felhalmozódott problémáktól megszabaduljunk, vagy képesek legyünk levezetni azokat, mert számtalan betegséget okozhatnak hosszú távon.

A stressz nem csak fizikai, hanem komoly mentális problémák és betegségek melegágya lehet, hogyha nem kezeljük időben vagy megfelelően.

Miért veszélyes a stressz?

A legsűrűbben előforduló tünetek között szerepel, az ingerlékenység, alvászavar, szorongás, türelmetlenség, végtagfájdalmak, gyomor- és emésztési problémák. A hosszan tartó stressz azonban súlyosabb következményekkel is járhat, amely szívbetegséghez, infarktushoz, magas vérnyomáshoz, és akár gyomorfekélyhez is vezethetnek, de mély depresszióba is taszíthat.

Nem szabad tehát csak legyinteni azokra a tünetekre, amelyekkel nap, nap után szembesülünk, vegyük kezünkbe az irányítást, keresünk fel orvosunkat és kérjünk tőle mihamarabb segítséget. Ezzel párhuzamosan pedig találjuk meg azokat a programokat, terápiákat, kikapcsolódási formákat, amelyek révén feltöltődhetünk, megkönnyebbülhetünk és elkerülhetjük a stressz okozta betegségek kialakulását.

Mit nyújtunk vendégeinknek a hévízi Hotel Napsugárban?

Egy komolyabb életmódváltás, az egészséges táplálkozás bevezetése, a relaxálás mind-mind hatékonyak lehetnek a tünetek kezelésében, visszaszorításában vagy a gyógyulásban.

Hévíz és környéke már önmagában garancia lehet arra, hogy a páratlan környezetben töltött idő hozzásegítse az ide látogatókat a felgyülemlett stressz oldásához, de a Hotel Napsugár, családias szállodájában található kényeztető kezelések is, mind hozzásegíthetik a kikapcsolódásra vágyókat a pihenéshez.

A Hévízi-Gyógytó közelében lévő hotel, számos szolgáltatással várja vendégeit, hiszen kiemelt célunk, hogy kipihenten, gyógyultan távozzanak haza. A szállodában lehetőség van szauna használatra, különböző masszázsok igénybevételére is, de több évtizedes orvosi szakértői részlegünket is meglátogathatják vendégeink, ahol egy állapotfelmérést követően személyre szabott kezeléssorozaton is részt vehetnek.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok