Reumatológiai szakvizsgálatok és kezelések a Hotel Napsugárban

A hévízi Hotel Napsugár nemcsak a kikapcsolódni vágyók vagy a gyógyvíz segítségével egészségüket megőrizni kívánók számára ideális szálláshely. Azoknak is érdemes szobát foglalniuk itt, akik egy olyan egészségügyi, főként reumatológiai problémával rendelkeznek, amelyet mindeddig nem sikerült hatásosan kezeltetniük.

A szállodában praktizál dr. Palotai Zoltán neves reumatológus, aki különböző reumatológiai szakvizsgálatokat végez el a betegeken a pontos probléma megállapítása végett, illetve megfelelő kezelési módszert is ajánl.

Praxisában főként belgyógyászati és reumatológiai járóbeteg-ellátással foglalkozik, illetve különböző balneoterápiás, fizikoterápiás és hidroterápiás kezeléseket végez.

Diagnosztikai és laborvizsgálatok

Dr. Palotai Zoltán szakterülete a belgyógyászati panaszok közül elsősorban a szív- és érbetegségek és a magas vérnyomás, a reumatológián belül pedig az anyagcsere-betegségek okozta ízületi panaszok, mint a köszvény, a gyulladásos ízületi és gerincbetegségek, illetve a kötőszöveti betegségek kezelése. Vezetésével a hévízi Hotel Napsugárban különböző diagnosztikai vizsgálatokat végeznek a páciensen, például EKG-t.

Egy úgynevezett folyamatos hullámú (CW) Dopplerrel megvizsgálják az artériákat és a vénákat az érszűkület és a trombózis kiszűrésére; a Reflotron gyorstesztekkel pedig különböző allergiákat és betegségeket tudnak kizárni. Vérvizsgálatot is végeznek vénás vérből vagy ujjbegyből, a 16 legfontosabb paraméter azonnali meghatározásával.

Alkalmazott kezelések

A Hotel Napsugárban reumás panaszainkat fizioterápiás kezelésekkel enyhíthetjük. A fizioterápia a természet energiáit felhasználva gyógyít; ennek körébe tartozik például az elektroterápia, a termoterápia, a gyógytorna, az orvosi vagy talpreflexmasszázs, a gyógyfürdőzés, az iszap- vagy kénpakolás, illetve az ultrahangkezelés.

A Hévízi-tó kalcium-, magnézium-, kén- és radontartalmú gyógyvizének segítségével több ezren gyógyultak már sikeresen. A két forrás, amely a tavat táplálja, 5-10 ezer éves. A tó fölött lebegő, 1-2 méter széles párafelhő jóvoltából a víz egyenletes hőmérsékletű: nyáron akár 36-38 fokos is lehet. Ennek a gyógyvíznek a jótékony hatásait élvezhetik a Hotel Napsugár vendégei is.

Segítségével sikerrel gyógyulhatnak ki mozgásszervi és idegrendszeri megbetegedéseikből, emésztőrendszeri és anyagcsere-betegségeikből, szív- és keringési problémáikból, bőrbetegségeikből, illetve felső légúti panaszaikból.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok