Leljen gyógyírre Hévízen!

Hévíz városát évről évre egyre többen látogatják a gyógyhatású termálforrás miatt, mely az ország egyik leghíresebb gyógyvizét szolgáltatja. A Hévízi-tó nevét nem csak az országhatárokon belül ismerik, a gyógyvíz világhírnek örvend, és mára már Hévíz neve fogalommá vált a reumatikus és mozgásszervi megbetegedések gyógyítása esetén emlegetett termálfürdők tekintetében.

A tó áldásos hatású vize úgy tör fel a fenekén elhelyezkedő tölcsérből, hogy hőmérséklete még télen sem csökken 23 °C alá, ezért a hideg évszakokban is bárki élvezheti áldásos hatásait. A hévízi gyógyászat nem csak a termálvíznek köszönheti hírnevét, hiszen a hévízi kúra híre is országos jelentőségű, a hagyományos helyi gyógykezelések hatékonyságát pedig széles körben elismerik. Ezek közül az egyik leggyakrabban emlegetett az igen sokrétű jótékony hatással rendelkező iszappakolás, ám emellett számos gyógyászati kezelés tesz teljessé egy hévízi kúrát, melyek közül a leghatékonyabbakat a Hotel Napsugár falai között az idelátogatók is megtapasztalhatnak.

Dr. Palotai Zoltán reumatológus szakorvosi vizsgálatát követően olyan egyénre szabott kúra összeállítására van lehetőség, mely a vendégek egészségi állapotának és igényeinek figyelembe vételével a legmegfelelőbb kezeléseket tartalmazza. A szálloda szakképzett munkatársai nagy hangsúlyt fektetnek a balneológiára, a hidroterápiára, melyek során a gyógyvizek összetételének, hőmérsékletének, nyomásának és felhajtóerejének hatásait aknázzák ki a gyógyuláshoz. A balneoterápia segítségével olyan panaszok szüntethetők és előzhetők meg, mint például a kopásos ízületi és gerincelváltozások, a köszvény, a különböző porckorongsérülések, az ízületi gyulladások, illetőleg a derék- és hátfájdalom. A balneoterápia számos betegség leküzdésében nyújt enyhülést.

A Hotel Napsugár gyógyászati lehetőségei nem merülnek ki a termálvíz adta lehetőségekben, hiszen a gyógyítási folyamat iszapkezelésekkel, ivókúrával és mechanoterápiával is kiegészül, továbbá mivel a szálloda nagy hangsúlyt fektet a fizioterápiára, így a balneológiai kezelésekhez gyógymasszázs, gyógytorna és ultrahangterápiás lehetőségek is társulnak.

A Hotel Napsugár mindenben a gyógyulni vágyók igényeit igyekszik kielégíteni, és kifejezetten nekik kedvez a Hévízi SPA napok akciós csomag is, melyben a szálloda alapszolgáltatásai mellett három gyógyfürdő belépő, valamint egy 20 perces frissítő masszázs található, mindez két éjszakára mindössze 19 000 forintért, így kedvezményes áron nyílik lehetőség a minden tekintetben gyógyírt jelentő pihenésre.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok