Legyen részese a hévízi csodának

A Hotel Napsugár Hévíz egyik legkiválóbb szállodája, amely a családosokat és a szerelmeseket is néhány feledhetetlen nap ígéretével csábítja, és nem is okoz csalódást. A hotel kiváló helyen található, nagyszerűen felszerelt intézmény, amelyben a személyzet célja állandóan csak egy: hogy minden vendég a lehető legjobban érezze magát ott tartózkodásának ideje alatt.

Akár családdal, barátokkal vagy éppen szerelmessel érkezik valaki, egészen biztosan megtalálja azt, amit keres, hiszen Hévíz nagyszerű városában rengeteg lehetőség kínálkozik a pihenésre, lazításra, arra, hogy néhány napra végre a sokszor megénekelt dolgos hétköznapoknak végre még a létezéséről is elfeledkezzünk. Aki kikapcsolódni érkezik, annak első útja például minden bizonnyal a világhírű termálvizes tófürdőbe vezet majd, amely annyi ember gondján-baján, ezerféle tünetén segített már sikerrel az elmúlt két évszázad során.

A különleges gyógyvíznek hála egész évben fürdőruhában fürödhetünk, akár a téli napokon is, még akkor sem fogunk fázni, ha máshol fagypont alá a hőmérséklet. A szervezet itt nem csak lazíthat, de nagyon is aktívan regenerálódhat, a pozitív hatások révén annyi energiát szívhat magába, amennyit csak tud. Mindezt megtapasztalni pedig még csak külön kiadással sem jár, hiszen mindazok, akik az interneten keresztül foglalnak maguknak helyet a hévízi Napsugár Hotelben, fejenként egy ingyenes belépőt kapnak a tófürdőbe.

Mindent a kényelemnek

A hotelben a kényeztetésre is különös figyelmet fordítanak, így egy kényeztető, frissítő masszázs is jár ajándékba az online foglalóknak.

Hévízen a lehetőségek a pihenésre és a lazításra szinte korlátlanok, a város rengeteg alkalmat kínál arra, hogy a szervezetet feltöltsük energiával, lelkünket pedig megnyugtassuk, száműzzük a stresszt és a gondokat. A téli hónapok kimerültsége vagy éppen a nyári munkahelyi fáradtság egy csapásra a múlté lehet és olyan tartalékokkal gazdagodhatunk, amelyek még sokáig segítenek derűsen élni az életet.

Természetesen nem csak Hévízen múlathatja az időt mindaz, aki ide érkezik, hogy üdülését beteljesítse. A környékbeli települések pezsgő élete, a környékbeli csodaszép tájak és persze a közeli Balaton várják a látogatókat. Városnézés, fürdőlátogatás, wellness-programok és kirándulás segítenek teljes mértékben ellazulni és aktívan pihenni, feledni a fáradalmakat.

A Hotel Napsugár az ország minden sarkából fogadott már vendégeket, s mind elégedetten távoztak – a szálloda, a város és a maga a természet is közreműködik abban, hogy a látogatók kedves emlékekkel távozzanak innen, s alkalomadtán vissza-visszatérjenek Hévízre.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok