Hotel Napsugár: napfényfürdő és fizioterápia minden problémára

Komplex fizioterápiás kúracsomaggal várja látogatóit a hévízi Hotel Napsugár az év minden napján. A fizioterápia számos gyógyászati területen alkalmazható és nem keverendő össze a jóval szűkebb és sokkal ismertebb tevékenységi kört jelentő fizikoterápiával.

Mikor alkalmazzunk fizioterápiát?

A fizioterápiát a legkönnyebben élettani hatása szempontjából határozhatjuk meg, ennek megfelelően a kúra ideális a keringés javítására, az állóképesség növelésére és a legváltozatosabb gyulladások csökkentésére. Ezen felül nem csak a gyógyászatban, de a betegségek megelőzésében és a gyógyulást követő rehabilitációban is komoly szerepe lehet, ráadásul számos gyógyászati területen alkalmazható. Ideális többek között ortopédiai, reumatológiai, traumatológiai, pulmonológiai, onkológiai, belgyógyászati, pszichiátriai és neurológiai gondok esetében, de alkalmas nőgyógyászati és gyermekgyógyászati kezelések kiegészítésére is.

Mi a fizikoterápia?

A fizikoterápia tekinthető a fizioterápia részterületének, hiszen egy annál jóval szűkebb gyógyítási módszert jelent, melynek során a terápiához kizárólag fizikai energiát alkalmaznak. A gyógyászat ezen területére sorolhatóak a különböző mechanoterápiak, azaz masszázsok, gyógytornák és ultrahangos kezelések, de ide tartozik az elektroterápia, a termo- és hirdoterápia, valamint a fototerápia is.

Miért éppen a Napsugár Hotel?

A hévízi hotel önálló gyógyászati részleggel rendelkezik, ahol 25 esztendős tapasztalattal és szakértelemmel bíró orvosok várják a látogatókat, majd az egyéni vizsgálati eredmények alapján személyre szabott kezelést állítanak össze a szálló minden vendége számára.

A speciális kezeléssorozaton való részvétel garantáltan egészségjavító és sok esetében életminőség-javító hatású is. A kúracsomagnak részét képezik a hotel által nyújtott olyan terápiás lehetőségek, mint a hydroterápia, a balneoterápia, a gyógytorna vagy a különböző ultrahangos kezelések, de fontos, sőt, kiemelkedő eleme természetesen a hévízi gyógytóban való fürdőzés is.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok