Hévízi terápia az életminőség javításáért

A Dunántúl idegenforgalmi központjai között előkelő helyet foglal el Hévíz, melyet külföldi turisták is gyakran választanak úti célként.

Nem csak a város sajátos hangulata, a remek vendéglátóhelyek, és a környék kiváló borai miatt érdemes azonban e terület mellett dönteni, hanem elsősorban a hévízi terápia okánál foga, mely többféle megbetegedésre, utókezelésekre remek választásnak bizonyul.

A Hotel Napsugár apartman jellegű kialakítással, és szakorvosi konzultációs lehetőséggel áll a gyógyulni vágyók rendelkezésére. A hévízi terápia során a gyógyvíz adottságait többféle formában használjuk ki, s minden korosztály számára olyan minőséget nyújtunk, mely aktívan hozzájárul az egészség helyreállításához, valamint ahhoz, hogy a már meglévő tünet együttessel könnyebb legyen együtt élni.

A hévízi terápia nem csak annak ideje alatt fejti ki jótékony hatását, hanem még hónapokig érezhetőek a pozitívumok.

Érdemes a Hotel Napsugár akciós csomagajánlatai között is szétnéznie, hiszen olyan lehetőségekkel igyekszünk vendégeink kedvében járni, melyek garantáltan elnyerik majd tetszését. A hévízi terápia során a balneológia és a hidroterápia tudományát állítjuk az egészség szolgálatába, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy életminősége még visszatérő panaszok esetén is elfogadható legyen.

Válassza a kedvezményes árak és a komplex gyógy-szolgáltatások kombinációját szállodánk segítségével. Ivókúra, diéta, iszapkezelés, fizioterápia, szakorvosi segítség, személyre szabott kúrák – a Hotel Napsugár segítségével korrekt áron gyógyulhat!

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok