Hévízi gyógytó minőségi szolgáltatásokkal

A gyógyüdülések kedvelői számára bizonyára nem cseng ismeretlenül a hévízi gyógytó, mely világviszonylatban is nagy népszerűségnek örvend.

A Hévízi Gyógytó reggel
A város egész évben várja a pihenni, feltöltődni, és persze nem utolsó sorban gyógyulni vágyókat. Baleset utáni kezelések, reumatikus fájdalmak, visszatérő megbetegedések alkalmával a biológiailag aktív, természetes hévízi gyógytó a lehető legjobb választásnak bizonyul, hiszen értékes összetevői páratlan hatást képesek gyakorolni a szervezetre.

A remek adottságokat számos wellness és fizioterápiás kezelés során használják ki a szakemberek, de nem ritka, hogy a csodaszép környezetben koncertek, állófogadások kerülnek megrendezésre.

A város gazdag programkínálata, és a hévízi gyógytó télen-nyáron sokakat vonzanak a területre, hiszen az egészség megőrzése, helyreállítása rendkívül fontos.

Sokan küszködnek fájdalmas reumával, számukra nem csak a pillanatnyi javulás a cél, hanem a hosszú távú eredmények. Hála a hévízi gyógytó egyedülálló összetételének, eredményesen vethető be a fürdőzés az akár hónapokig tartó fájdalommentesség eléréséhez.

Amennyiben szállást keres a városban, és előnyben részesíti a családias környezetet, akkor a Napsugár Hotel apartman jellegű kialakítása minden bizonnyal elnyeri majd tetszését. A város legjobb éttermei várják vendégeinket, akik az étkezést a szállodánk által biztosított kuponos-rendszerben oldhatják meg - megkóstolva akár helyi specialitásokat is.

Töltse szabadidejét a Balaton környékének kedvelt üdülővárosában, ahol a téli zimankó ellenére is fürdőzhet, kihasználhatja a hévízi gyógytó nyújtotta lehetőségeket.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok