Hévíz, a gyógyvizes gyógyászat világvárosa

Hazánk egyedülálló természeti kincse, egyben világszinten a legnagyobb méretű biológiailag aktív, természetes gyógytó a Hévízi-tó, mely az év minden napján kiváló lehetőség a kikapcsolódásra, feltöltődésre és gyógyulásra.

Az évezredes múlttal rendelkező, tőzegfenekű tó vízhozama 410 liter másodpercenként, aminek köszönhetően a tó vize három nap alatt teljes mértékben kicserélődik. A forrásnál a feltörő víz hőmérséklete 38 °C, ezért az évszakok függvényében a tó vizének hőmérséklete 24 °C és 38 °C között mozog, ami lehetővé teszi a kellemes fürdőzést a téli időszakban is.

Hévíz, a gyógyászat magyar fővárosa

Hévíz 1992-ben kapott városi rangot, azóta pedig folyamatosan virágzik és fejlődik. A gyógytavi épületek teljes körű rekonstrukciója 2003-ban kezdődött meg, aminek keretében kialakították a ma üzemelő fürdőépületet, mely az év minden napján nyitva áll a látogatók előtt.

A víz hőfokának köszönhetően a Hévízi-tó vize folyamatosan párolog, ami fantasztikusan megtisztítja a környék levegőjét, ezáltal teljes mértékben allergén- és pormentes környezetet biztosít a kikapcsolódni, gyógyulni vágyóknak. Fontos azonban, hogy orvosi javallat nélkül a tó vizében maximálisan 30 perc fürdőzés ajánlott, illetve ismert betegség esetén mindenkor konzultáljunk kezelőorvosunkkal a fürdőzést megelőzően és tájékozódjunk az ellenjavallatokról!

Napsugaras feltöltődés télen is

A Hotel Napsugár a város egyik frekventált helyén fekszik, családias környezetben, néhány perc sétányira a tófürdőtől. A szállóban összesen 26 egyszobás, valamint 27 kétszobás apartman várja a vendégeket, teljes felszereltséggel. Minden apartmanhoz tartozik egy kávéfőzővel és evőeszközökkel ellátott, jól felszerelt minikonyha, egy fürdőszoba zuhanyzóval és fürdőkáddal, egy bútorozott terasz vagy erkély, valamint minden apartmanban alapfelszereltség a televízió és a telefon.

A bőséges büféreggelit minden vendég számára a szálloda biztosítja, a főétkezésekhez pedig a Napsugár Hotel kupont biztosít, mely hat különböző hévízi étteremben váltható be.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok