Gyógyvízzel a betegségek ellen

Hévízt sokan ismerik, hiszen a Hévízi-tó méltán híres szerte a világon. A tó vize gyógyír lehet számos betegségre, különösen a reumatikus, valamint a nőgyógyászati jellegű panaszokat képes enyhíteni, vagy akár teljesen megszüntetni.

Hévíz a tónak köszönhetően mára az egyik legnépszerűbb úti cél lett a turisták körében. Nem csak azok keresik fel a várost, akik gyógyulni szeretnének, a teljesen egészséges, panaszmentes emberek is szép számmal látogatnak ide. Ennek oka, hogy a Hévízi-tó vize kellemes hőmérsékletű, ezért télen páratlan élmény a szabad ég alatt a tóban fürdőzni, valamint egészségmegőrzés szempontjából is rendkívül jótékony hatással van a szervezetre és az immunrendszerre.

Hévízen található a Hotel Napsugár, amely egyedülálló módon ötvözte a tó vizének egészségre gyakorolt jótékony hatásait az egyéb, főként reumatikus betegségek esetén hatásos gyógyászattal. A hotelben dr. Palotai Zoltánnak köszönhetően praxis is működik, mely reumatológiai és belgyógyászati problémákkal foglalkozik, ezeket képes hatékonyan kezelni.

A praxis keretein belül elismert balneo-fizikoterápiás kezelések érhetők el, amik segítenek enyhíteni a panaszokat, jobb közérzetet, ezáltal jobb életminőséget biztosítva az ide érkező betegeknek. A szálloda gyógyászati szolgáltatásai között elérhető a fizioterápia is, mely a természeti, illetve a fizikai energiákkal való gyógymódokat foglalja magában.

Fizioterápia szállodai körülmények között

A fizioterápia rendkívül sok panasz esetén lehet hatásos gyógymód. Ez egy összefoglaló elnevezés, a fizioterápiának ugyanis több ága van, a hévízi Hotel Napsugárban pedig bármelyik elérhető, amelyikre a vendégeknek szüksége van. Több kezelés is rendelkezésre áll, így szinte kizárt, hogy az ide érkezők ne találják meg azt, amit keresnek. A szálloda komplex fizioterápiás kúracsomaggal rendelkezik, ebben pedig benne foglaltatik balneoterápia, gyógymasszázsok tömkelege, ultrahangkezelések és hydroterápia is. Mindezt kitűnően kiegészíti a Hévízi-tóban való fürdőzés, hiszen a víz kedvező hatásai csak fokozzák a kezelések eredményességét.

A Hévíz központjában fekvő hotel gyógymódok széles skáláját kínálja a fájdalmaktól szenvedőknek. A gyógyászatban több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező részlegben számtalan gyógyító, valamint egészségmegőrző szolgáltatás vehető igénybe. A szállodában minden esetben felmérik a beteg egészségi állapotát, és ennek megfelelően írják elő a szükséges kezelést, személyre szabottan.

Mindez hétköznapokon a szokásosnál olcsóbban elérhető, ugyanis a hétköznapokon kedvezményes árakkal várják a vendégeket a Hotel Napsugárban, hogy még szélesebb körben elérhetővé tegyék a természetes gyógymódokat.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok