Felüdülés kedvezményes áron

Mindazok, akik számára fontos az egészségtudatos életvitel, tisztában vannak azzal, hogy télen – amikor sokkal kevesebbet mozdulunk ki otthonról, vitaminkészleteink csökkennek, vitalitásunk elvész – még nagyobb szükségünk van a minél teljesebb rekreációra.

A zord időjárás miatt a szabadban tett kirándulásokra egyre kevésbé nyílik lehetőség, nincs mód a napon süttetnünk magunkat, hogy így töltődhessünk fel, azonban mindez nem jelenti, hogy le kellene mondanunk a reenergetizálódásról, hiszen a tél a termálfürdők, a lazító kényeztetések legfőbb időszaka. Márpedig hol találhatnánk erre jobb helyszínt, mint Hévízen, mely Magyarország egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja, valamint a fürdőzés fővárosa?

A Hévízi-tó pozitív élettani hatásokkal bíró meleg gyógyvizének köszönhetően az idelátogatók még télen is élvezhetik a szabadtéri fürdőzés örömeit, a víz ellazítja testünket, és átadhatjuk magunkat a pihenésnek, melyre ebben az időszakban sokkal nagyobb szükségünk is van, mint nyáron,az ásványi anyagok enyhítik a reumás, mozgásszervi, valamint nőgyógyászati betegségek hatásait. A Hévízi-tó közelében található Hotel Napsugár az ország egyik legkiválóbb gyógyszállója, mely korszerű felszereléseivel és szakképzett munkatársaival – 25 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött – áll a gyógyulni és regenerálódni vágyó vendégek rendelkezésére.

A hotel kényelmének, kellemes környezetének, valamint szaunájának élvezete mellett lehetőség nyílik a hagyományos hévízi gyógykezelések, illetőleg a komplex hévízi gyógykúraprogram kipróbálására, miközben különféle masszázsoknak adhatjuk át magunkat, és élvezhetjük a híres iszappakolás jótékony hatásait.

Főként a téli időszakra gondolva a Hotel Napsugár olyan akciós csomaggal kedveskedik vendégeinek, mely garantálja számukra a tökéletes feltöltődést, hogy kipihenhessék az előző év fáradalmait, és újjászületve, még nagyobb lendülettel vághassanak neki az előttük álló hónapoknak. A Téli feltöltődés Hévízen elnevezésű csomag mindössze 26 900 forintos áron kínál 3 éjszakás tartózkodást a Hotel Napsugárban, ahol bőséges büféreggeli és menüválasztásos vacsora áll a vendégek rendelkezésére, továbbá korlátlanul használhatják a szálloda szaunáját, valamint online foglalás esetén háromórás belépő is társul a csomaghoz a méltán világhírű hévízi tófürdőbe, mely a mélyből feltörő termálvíznek köszönhetően télen-nyáron várja vendégeit.

A Hotel Napsugár hosszú évek óta áll a pihenésre vágyó vendégek szolgálatában, és ezzel az akciójával még szélesebb körben tette elérhetővé szolgáltatásait.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok