Egy alattomos betegség: a hypertonia, azaz a magas vérnyomás

A hypertonia, azaz a magas vérnyomás rendkívül elterjedt kóros állapot hazánkban és világszerte is. Ez a keringési betegség nagy kockázatot jelenthet különböző más betegségek kialakulásában.

A kezeletlen hypertonia többek között szív- és érrendszeri betegségek, vesebetegség, stroke, szívelégtelenség, szívinfarktus kiváltó oka is lehet. Ez az állapot is karbantartható, amennyiben a páciensek kellően odafigyelnek betegségükre, és követik az orvosok által előírt utasításokat.

Hévízen a hypertoniásoknak is segíteni tudunk

Nem feltétlenül kell azonban csak és kizárólag a gyógyszerekre hagyatkozniuk a magas vérnyomásos betegeknek, hiszen számos kúraszerű terápia segítheti életminőségük javítását, állapotuk romlásának megelőzését. A hypertonia diagnosztizálást követően általában számos javaslatot ad az orvos, amelynek javarésze különböző életmódbeli változásokat tűzi ki célul.

Általánosságban elmondható, hogy fontos lehet például az egészséges táplálkozásra való áttérés, a testmozgás bevezetése, a kávé fogyasztás csökkentése, a dohányzásról való leszokás, de legalább ennyire fontos a stressz-kezelés is.

A stressz, valamint a mindennapi problémák feldolgozására, és gyógyulásra mindenkinek szüksége van, amelyre kiváló terápia lehet egy néhány napos utazás is. A hévízi Hotel Napsugárban amellett, hogy kipihenheti fáradalmait és a családias apartmanokban ki is kapcsolódhat, különböző gyógykezelésben is részt vehet.

Amennyiben az ide látogatók igénylik, a vendégeink számára biztosított orvosi részlegünkben dolgozó szakemberek, egy állapotfelmérést követően, speciálisan célzott és a lehetőségeknek megfelelő terápiát javasolnak az itt töltött időre, és akár azon is túlra.

A szálloda szakértői által javasolt kúráink segítségével a betegek hosszú távú eredményeket érhetnek el egészségi állapotuk megőrzésében, életminőségük javításában, és a magas vérnyomás betegség által kialakuló másodlagos szövődmények megelőzésében.

Kiemelt célunk, hogy a hozzánk látogató vendégek a nálunk töltött idő után újult erővel és gyógyultan távozzanak hotelünkből.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok