Családias apartmanok Hévízen

Szívesen töltené szabadidejét olyan üdülővárosban, ahol egészségéért is sokat tehet? Hazánk rendkívül jó gyógyvízi adottságokkal rendelkezik, de a Hévízi-tó kétségtelenül vezető szerepet tölt be Magyarországon gyógyüdülés terén.

A Balaton környékén megtalálható város külföldi és hazai turistákat is szép számmal fogad, s az év minden időszakában garantálja a tökéletes kikapcsolódást. A Napsugár Szálloda családias hotel Hévíz városában, ráadásul nem messze helyezkedik el a gyógytótól, így akár egy kellemes sétával töltheti az oda vezető utat.

Szállodánk büféreggelivel, főzési lehetőséggel várja mindazokat, akik szeretnék maximálisan otthon érezni magukat akkor is, amikor nyaralásuk, vagy éppen téli vakációjuk napjait töltik.

A családias hotel Hévíz frekventált területén helyezkedik el, a közelben pedig számos étterem, vendéglátóhely igyekszik a város lakóinak, és elsősorban a Hévízre érkező turisták kényelmét szolgálni.

Ismerje meg szállodánk szolgáltatásait weboldalunk segítségével, és tegye le voksát olyan szálláshely mellett, mely már számtalanszor bebizonyította, hogy alkalmas az önfeledt pihenésre, kikapcsolódásra!

A családias hotel Hévíz kedvelt szállodájaként várja a családokat, párokat, baráti társaságokat. Honlapunk segítségével megismerheti aktuális kedvezményes csomagajánlatainkat, melyek garantáltan elnyerik majd tetszését.

Hévíz hazánk méltán népszerű gyógyüdülési lehetőségével, és rekreációs lehetőséggel áll az utazni, gyógyulni vágyók és wellness élményeket átélni kívánók rendelkezésére.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok