A gyötrő fájdalom: reuma

A reumatikus panaszok nagyon sokféle módon jelentkezhetnek testünk különböző területein, de alapvetően a reumás betegség elnevezés egy olyan tünetcsoportot jelent, amelybe enyhébb vagy komolyabb fájdalommal, illetve különböző szintű mozgáskorlátozottsággal járó tüneteket sorolunk.

Számos terápiával segítik a szakemberek a beteg állapotának javítását, stabilizálását, többek között különböző, speciális fürdők látogatását javasolják.

A Hévízi Gyógytó gyógyvízének köszönhetően különösen nagy segítséget jelenthet a reumatikus megbetegedésben szenvedő pácienseknek, hiszen összetétele, valamint a tó medrét borító tőzegrétegek felhasználása hatékony gyógymódnak bizonyul, de megelőzés terén is rendkívül hasznos.

Mit köszönhetnek a reumások a tónak?

Nagy kincset rejt a több ezer éves tó vize, hiszen a vízben lévő anyagok következtében a tóban töltött idő nem csak ideiglenes hatással bír, hanem egy-egy kúra akár több hónapra is megakadályozhatja a reuma betegségeivel járó gyötrő fájdalmak kiújulását, kialakulását.

Fontos megjegyezni, hogy a tóban való fürdőzés orvosi tanács nélkül egyszerre 30 perc lehet maximum, de semmiképp sem ajánlott, amennyiben a páciensnek fertőző vagy daganatos betegsége, keringési zavara, asztmája, magas vérnyomása, trombózisa, illetve egyéb vérképzőszervi betegsége van.

A hévízi Hotel Napsugár nem csak az üdülési szándékkal érkező vendégeknek jelenthet tehát jó választást, hanem azok számára is, akik gyógyulni, regenerálódni kívánnak. Gyógykezeléseink között ugyanis speciálisan reumatikus betegségekben szenvedő vendégeink részére is tudunk hatékony gyógymódokkal szolgálni, a Hotel Napsugárban működő reumatológiai szakambulanciánk keretében.

Szakembereinknek köszönhetően a tünetcsoporton belül komoly kezelési gyakorlatunk van az anyagcsere illetve kötőszöveti betegségek, lágyrész reuma valamint, különböző ízületi – azon belül is degeneratív ízületi -, panaszok orvoslásában, gyulladásos ízületi köszvény, valamint gerincbetegségek (Artrosis, Spondilosis, Discopathiák, porckorong-problémák) gyógyításában és utókezelésében is.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok