Hírek, aktualitások, programok

Találatok: 33-43 | Összesen: 43 találat 3 oldalon. előző következő

Szívesen töltené szabadidejét olyan üdülővárosban, ahol egészségéért is sokat tehet? Hazánk rendkívül jó gyógyvízi adottságokkal rendelkezik, de a Hévízi-tó kétségtelenül vezető szerepet tölt be Magyarországon gyógyüdülés terén.

A Balaton környékén megtalálható város külföldi és hazai turistákat is szép számmal fogad, s az év minden időszakában garantálja a tökéletes kikapcsolódást. A Napsugár Szálloda családias hotel Hévíz városában, ráadásul nem messze helyezkedik el a gyógytótól, így akár egy kellemes sétával töltheti az oda vezető utat.

Szállodánk büféreggelivel, főzési lehetőséggel várja mindazokat, akik szeretnék maximálisan otthon érezni magukat akkor is, amikor nyaralásuk, vagy éppen téli vakációjuk napjait töltik.

A családias hotel Hévíz frekventált területén helyezkedik el, a közelben pedig számos étterem, vendéglátóhely igyekszik a város lakóinak, és elsősorban a Hévízre érkező turisták kényelmét szolgálni.

Ismerje meg szállodánk szolgáltatásait weboldalunk segítségével, és tegye le voksát olyan szálláshely mellett, mely már számtalanszor bebizonyította, hogy alkalmas az önfeledt pihenésre, kikapcsolódásra!

A családias hotel Hévíz kedvelt szállodájaként várja a családokat, párokat, baráti társaságokat. Honlapunk segítségével megismerheti aktuális kedvezményes csomagajánlatainkat, melyek garantáltan elnyerik majd tetszését.

Hévíz hazánk méltán népszerű gyógyüdülési lehetőségével, és rekreációs lehetőséggel áll az utazni, gyógyulni vágyók és wellness élményeket átélni kívánók rendelkezésére.

Hévíz ideális választásnak bizonyul mindazok részéről, akik gyógyulni, új energiákkal feltöltődni vágynak.

A négy évszak városának is nevezett üdülőterület a világ legnagyobb biológiailag aktív gyógytavával büszkélkedhet, s a páratlan szépségű tájban a fürdőzők akár télen is gyönyörködhetnek.

A Hévízi Tóban télen is fürdőzhet
Téli gyógykúra alkalmával érdemes a Balaton közelében megtalálható Hévíz mellett döntenie, hiszen a tóra épült komplexum lehetőséget biztosít arra, hogy akár hóesésben is élvezhesse a gyógyhatású összetevők minden előnyét. Ha még nem járt a városban, és a legjobb szállások közül szeretne válogatni, a Napsugár Hotel remek választásnak bizonyul.

Apartman jellegűen kialakított szobákkal, és kupon-rendszerben működő étkezéssel állunk mindazok rendelkezésére, akik fontosnak tartják az otthonos környezetet a téli gyógykúra idején is. A Hévízi-tó, valamint az ott igénybe vehető szolgáltatások mozgásszervi megbetegedésekre éppen úgy kiváló hatással bírnak, mint műtétek utókezelésekor, vagy idegrendszeri okokra visszavezethető fájdalmakkor.

A téli gyógykúra hatása nem csak akkor érződik, hanem a fájdalommentesség tartósan végigkíséri majd heteit, ez pedig a lehető legjobb ajándék lehet, akár karácsonyra is szeretteinek.

A Napsugár Hotel weboldalára látogatva nem csak egy olyan szálláshelyet ismerhet meg, mely már számtalanszor bebizonyította a színvonalas vendéglátást az érkezőknek, hanem arról is olvashat, hogy mely esetekben nem javasolt a téli gyógykúra a Hévízi-tónál.

A város kedvelt éttermei is várják a turistákat, hiszen a kulináris élvezetek éppen úgy a kikapcsolódás részét képezik, mint a wellness-, és egészségmegőrző szolgáltatások. Ismerje meg az ünnepekre kialakított ajánlatainkat is, s töltse hazánk méltán híres üdülőhelyén az év utolsó napjait!

A wellness és a fürdőzés olyan kikapcsolódási formák, melyek nagy népszerűségnek örvendenek manapság. Hazánkban az utóbbi időben számos élményfürdő, és wellness szálloda létesült, mely komplexumok tökéletesen alkalmasak akár egy hétvége, akár hosszabb időszak eltöltésére.

Amennyiben a Balaton környékén szeretne hódolni a fürdőzés kínálta élvezeteknek, látogasson el a Hévízi-tóhoz! Az egyedülálló összetétellel rendelkező gyógytó az év minden időszakában várja a gyógyulni, feltöltődni vágyókat.

Családias környezetben foglalna szobát, és fontosnak tartja azt is a választásnál, hogy főzési lehetőség is álljon rendelkezésére? Apartman jellegű szállás Hévízen több is megtalálható, de a Napsugár Hotel kivételes helyet foglal el közöttük.

Szolgáltatásaival és barátságos vendéglátásával már számtalanszor bebizonyította a turistáknak, hogy kimagasló színvonalat biztosít.

A választhatóan tusolóval, vagy káddal ellátott szállás Hévízen a fürdőtől nem messze található, s akciós csomagajánlatokkal igyekszik az érdeklődők kedvében járni. Ismerje meg azt a hotelt, amely a családdal, gyermekekkel érkezők számára is ideálisnak bizonyul!

Weboldalunkon galériával várjuk, de a város látnivalóiról, és a gyógytó összetételéről, egészségre gyakorolt hatásáról is információkhoz juthat.

A Napsugár Hotel szállás Hévízen, de mindemellett sokkal több is ennél. Otthont teremt akkor is az Ön számára, ha szabadidejét egy idegen városban tölti. Válassza a minőség és a kedvező árak párosítását, foglaljon szállást hotelünkben!

Gyógyüdülést tervez, és olyan helyszínt keres hozzá, ahol kedvezményes árak, és garantált hatékonyság várják?

Hazánk remek adottságokkal rendelkezik ilyen téren, mégis van egy olyan város, amely világviszonylatban is ismert, és keresett, ez pedig nem más, mint Hévíz. A Balaton környékén elterülő üdülőváros télen-nyáron várja a turistákat, akik szép számmal érkeznek is a hévízi gyógytó adottságait kihasználni.

Hévíz egész évben várja vendégeit
Szállodánk, a Napsugár Hotel igen nagy népszerűségnek örvend a családosok, baráti társasággal érkezők körében. Nem véletlen, hiszen apartman jelleggel kialakított szobáink jól felszereltek, és minden igényt kielégítenek. A hévízi gyógytó közelsége, valamint a kezelésekhez szükséges szakorvosi segítség mind amellett szólnak, hogy érdemes szállást foglalnia nálunk.

Győződjön meg róla saját szemével, hogy a minőség és a kedvező árak valóban elérhetőek Hévíz városában!

A tó pazar környezetben terül el, és a közepére kialakított komplexum lehetőséget biztosít arra, hogy télen is hódolhassanak a vendégek a gyógyfürdőzés örömeinek.

Wellness szolgáltatások és fizioterápia szolgálják az egészség megőrzését, vagy balesetek, sérülések utáni helyreállítását.

A hévízi gyógytó, valamint a kínált kezelések kifejezetten javasoltak mozgásszervi megbetegedések, ízületi problémák, reumatikus fájdalmak esetében, de idegrendszeri tünetek, nőgyógyászati betegségek alkalmával is bizonyították már hatékonyságukat.

További pozitívum, hogy a hévízi üdülés után akár hónapokra búcsút mondhat a mindennapjait elkísérő fájdalomnak.

A Hotel Napsugár vendégei számára szakorvos áll rendelkezésre, aki segít összeállítani a megfelelő kezelést.

A Balaton környékén keresgél úti célt, de még nem döntötte el, hol is töltené szívesen szabadidejét? A wellness és a gyógyfürdőzés szerelmeseként Hévíznél nem is találhatna jobb választást, hiszen a gyógytó, és a város idegenforgalmi vonzereje hazai és külföldi turisták körében is nagy népszerűségnek örvend.

A legtöbb szállás Hévíz területén a fürdőhöz viszonylagos közelségben helyezkedik el, s nincs ez másként a Napsugár Hotel esetében sem. Az apartman jellegű szálláshelyek kedvelői számára kitűnő választásnak bizonyul a szálloda, amely büféreggelivel és számos szolgáltatásával áll a vendégek rendelkezésére. A város és a gyógyfürdő egyébként remek választásnak bizonyul mindazok részéről, akik gyógyulni, feltöltődni szeretnének.

A rekreációra manapság egyébként is nagy szükség van, hiszen a mindennapi rohanás és az elvárások uralta világban fontos az, hogy szánjunk időt saját magunkra.

Családbarát szállás Hévíz városában több is megtalálható, de ha kedvezményes árak iránt érdeklődik, akkor javasoljuk, keresse fel a Napsugár Hotel weboldalát! Galériával, akciós csomagajánlatokkal, igényesen felszerelt szobákkal várjuk Önt is!

A gyógytó az év minden időszakában fürdőzési lehetőséget kínál a turistáknak, így legyen szó akár esős, zimankós időről, a fürdő zavartalanul áll rendelkezésre.

Színvonalasan kialakított szállás Hévíz gyógyfürdőjének közelében – ezt nyújtja a Napsugár Hotel.

Ajánlatunk részleteit megtalálja honlapunkon, ahol bővebb információval is várjuk a város idegenforgalmi kínálatát illetően.

A hévízi Hotel Napsugár nemcsak a kikapcsolódni vágyók vagy a gyógyvíz segítségével egészségüket megőrizni kívánók számára ideális szálláshely. Azoknak is érdemes szobát foglalniuk itt, akik egy olyan egészségügyi, főként reumatológiai problémával rendelkeznek, amelyet mindeddig nem sikerült hatásosan kezeltetniük.

A szállodában praktizál dr. Palotai Zoltán neves reumatológus, aki különböző reumatológiai szakvizsgálatokat végez el a betegeken a pontos probléma megállapítása végett, illetve megfelelő kezelési módszert is ajánl.

Praxisában főként belgyógyászati és reumatológiai járóbeteg-ellátással foglalkozik, illetve különböző balneoterápiás, fizikoterápiás és hidroterápiás kezeléseket végez.

Diagnosztikai és laborvizsgálatok

Dr. Palotai Zoltán szakterülete a belgyógyászati panaszok közül elsősorban a szív- és érbetegségek és a magas vérnyomás, a reumatológián belül pedig az anyagcsere-betegségek okozta ízületi panaszok, mint a köszvény, a gyulladásos ízületi és gerincbetegségek, illetve a kötőszöveti betegségek kezelése. Vezetésével a hévízi Hotel Napsugárban különböző diagnosztikai vizsgálatokat végeznek a páciensen, például EKG-t.

Egy úgynevezett folyamatos hullámú (CW) Dopplerrel megvizsgálják az artériákat és a vénákat az érszűkület és a trombózis kiszűrésére; a Reflotron gyorstesztekkel pedig különböző allergiákat és betegségeket tudnak kizárni. Vérvizsgálatot is végeznek vénás vérből vagy ujjbegyből, a 16 legfontosabb paraméter azonnali meghatározásával.

Alkalmazott kezelések

A Hotel Napsugárban reumás panaszainkat fizioterápiás kezelésekkel enyhíthetjük. A fizioterápia a természet energiáit felhasználva gyógyít; ennek körébe tartozik például az elektroterápia, a termoterápia, a gyógytorna, az orvosi vagy talpreflexmasszázs, a gyógyfürdőzés, az iszap- vagy kénpakolás, illetve az ultrahangkezelés.

A Hévízi-tó kalcium-, magnézium-, kén- és radontartalmú gyógyvizének segítségével több ezren gyógyultak már sikeresen. A két forrás, amely a tavat táplálja, 5-10 ezer éves. A tó fölött lebegő, 1-2 méter széles párafelhő jóvoltából a víz egyenletes hőmérsékletű: nyáron akár 36-38 fokos is lehet. Ennek a gyógyvíznek a jótékony hatásait élvezhetik a Hotel Napsugár vendégei is.

Segítségével sikerrel gyógyulhatnak ki mozgásszervi és idegrendszeri megbetegedéseikből, emésztőrendszeri és anyagcsere-betegségeikből, szív- és keringési problémáikból, bőrbetegségeikből, illetve felső légúti panaszaikból.

Kedveli a családias környezetet, ha szállásról van szó, és inkább választana az apartman jellegű kínálatból, mint a nagy szállodaláncok szobái közül?

Hévíz szállás lehetőségei között nagy népszerűségnek örvend a Hotel Napsugár, így ha mellette teszi le voksát, garantáltan nem fog csalódni a kapott minőségben.

Hévíz egyébként is hazánk kedvelt úti célja, hiszen télen-nyáron remek programokkal, és fürdőzési lehetőséggel várja az érkező vendégeket. A méltán híres gyógytó az év minden időszakában áll a gyógyulni, fürdőzni vágyók rendelkezésére, és olyan igényes wellness szolgáltatásokkal és gyógykezelésekkel igyekszik a turisták igényeit szolgálni a komplexum, melyek miatt mindenképpen megéri a terület mellett dönteni.

Ha a fürdőzés mellett szívesen felfedezné a környék látnivalóit, a Balaton térsége erre kifejezetten alkalmas. Válassza Hévíz szállás lehetőségei közül a Hotel Napsugár ajánlatait, melyek minden korosztály számára ideálisnak bizonyulnak!

Büféreggeli, valamint panziós étkezés várja a kulináris élvezetek kedvelőit, hogy a gyógyüdüléssel töltött időszakban a gasztronómiai élmények se hiányozzanak! Várja Önt Hévíz szállás kínálatában hotelünk, melynek kedvezményes csomagajánlatairól weboldalunkon tájékozódhat.

Hazai és külföldi vendégek is gyakran keresik fel Hévíz térségét, hiszen a tó egyedülálló összetétele számos betegség kezelésére alkalmas. Profi szakemberek, színvonalas wellness szolgáltatások, és évszaktól független fürdőzési lehetőség várja Magyarország kedvelt turisztikai régiójában!

A Dunántúl idegenforgalmi központjai között előkelő helyet foglal el Hévíz, melyet külföldi turisták is gyakran választanak úti célként.

Nem csak a város sajátos hangulata, a remek vendéglátóhelyek, és a környék kiváló borai miatt érdemes azonban e terület mellett dönteni, hanem elsősorban a hévízi terápia okánál foga, mely többféle megbetegedésre, utókezelésekre remek választásnak bizonyul.

A Hotel Napsugár apartman jellegű kialakítással, és szakorvosi konzultációs lehetőséggel áll a gyógyulni vágyók rendelkezésére. A hévízi terápia során a gyógyvíz adottságait többféle formában használjuk ki, s minden korosztály számára olyan minőséget nyújtunk, mely aktívan hozzájárul az egészség helyreállításához, valamint ahhoz, hogy a már meglévő tünet együttessel könnyebb legyen együtt élni.

A hévízi terápia nem csak annak ideje alatt fejti ki jótékony hatását, hanem még hónapokig érezhetőek a pozitívumok.

Érdemes a Hotel Napsugár akciós csomagajánlatai között is szétnéznie, hiszen olyan lehetőségekkel igyekszünk vendégeink kedvében járni, melyek garantáltan elnyerik majd tetszését. A hévízi terápia során a balneológia és a hidroterápia tudományát állítjuk az egészség szolgálatába, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy életminősége még visszatérő panaszok esetén is elfogadható legyen.

Válassza a kedvezményes árak és a komplex gyógy-szolgáltatások kombinációját szállodánk segítségével. Ivókúra, diéta, iszapkezelés, fizioterápia, szakorvosi segítség, személyre szabott kúrák – a Hotel Napsugár segítségével korrekt áron gyógyulhat!

A Balaton környékére tervezi szabadságát, és olyan úti cél iránt érdeklődik, mely télen-nyáron várja a turistákat?

A hévízi gyógytó kiemelt népszerűségnek örvend hazai és külföldi látogatók körében egyaránt, melyhez természetesen az is hozzájárul, hogy számos programlehetőség is áll a vendégek rendelkezésére e régióban.

Hévíz Hotel Napsugár szállodája azok számára ideális választásnak bizonyul, akik kedvelik a családias hangulatot, és a kitűnő vendéglátást.

Gyógyászati részleg és remek étkezési lehetőség áll a vendégek rendelkezésére, akik akár akciós csomagajánlatok keretein belül is igénybe vehetik Hévíz Hotel Napsugár szálláshelyének szolgáltatásait. Az igényesen kialakított szobák a gyermekkel érkezők számára is ideálisak, a közelben levő gyógytó pedig évszaktól függetlenül áll a fürdőzni, gyógyulni vágyók rendelkezésére.

Látogasson el weboldalunkra, ahol megismerheti az általunk kínáltakat!

Galériánk biztosan elnyeri majd tetszését, videós anyagunk pedig betekintést nyújt abba a világba, mely jellemző a régió idegenforgalmi választékára.

Hévíz Hotel Napsugár szállodája minőségi vendéglátással várja mindazokat, akik a tófürdőtől nem messze szeretnének szállást foglalni. Apartman-jellegű szálláshely, erkély vagy bútorozott terasz, felszerelt minikonyha - Hévíz Hotel Napsugár szállodája mindezzel áll rendelkezésre.

Válassza a Balaton környékének egyik legnépszerűbb városát, és töltődjön fel új energiákkal! A gyógykezelések, a mesés táj, és a változatos programok garantáltan ezt szolgálják majd!

A hévízi Hotel Napsugárban eltöltött pár nap után nemcsak kipihenten távozhatunk, egészségi állapotunk is javulhat, hiszen számtalan féle gyógykezelést vehetünk igénybe.

A háromcsillagos hotelben praktizál dr. Palotai Zoltán neves reumatológus; az ő irányításával többfajta terápiában is részesülhetünk. Az egyik Hévízen alkalmazott kezelés a balneoterápia, amely a balneológia, azaz a gyógyvizekkel foglalkozó tudomány eredményeire épül.

Fürdéskor a víz bizonyos tulajdonságai, hőmérséklete, nyomása stb. hatással van a szervezetünkre; ha gyógyvízben fürdőzünk, akkor pedig az abban oldott ásványi anyagok is. Hévízen nemcsak magát a gyógyvizet, hanem a gyógyföldet, azaz az iszapot is felhasználják kezelésekre, például iszappakolás formájában.

A balneoterápia körébe tartoznak a különböző ivókúrák és az inhalálás is.

Kezelhető problémák

Balneoterápiával számtalan betegség megelőzhető, illetve kezelhető, többek közt a szív- és keringési problémák, a mozgásszervi vagy idegrendszeri megbetegedések, a felső légúti panaszok, az emésztőrendszeri, anyagcsere- és bőrproblémák, a derékfájás, illetve az ízületi gyulladások is.

A gyógyvizes kúrák segíthetnek bárkinek, akinek mindeddig nem sikerült megszabadulnia valamilyen betegségétől, bármilyen gyógyszert szedett is rá; illetve azoknak, akik a természetes gyógymódokat jobban értékelik és nyugodtabban alkalmazzák a kemikáliáknál. A gyógyvizes kúra bármely korosztály számára megfelel, és mellékhatásai sincsenek.

Bizonyos betegségek, például keringési elégtelenség, magas vérnyomás, súlyos légzőszervi betegségek, daganatos megbetegedések, érbetegségek, illetve vérképzőszervi betegségek esetén azonban nem javasolt a használata. Szintén nem ajánlott fürdőzni várandósan, lázas betegen, véralvadásgátló szedése alatt, illetve szívinfarktus vagy szívműtét után egy évig.

A Hévízi-tó gyógyvizének hatása

Az ovális formájú Hévízi-tavat a föld mélyéről előtörő meleg és hideg vizű források vize táplálja. A vizsgálatok alapján a meleg vizű forrás mintegy 10-12 ezer, míg a hideg vizű 5-7 ezer éves. A tó hőmérséklete télen 24-26, nyáron 33-35, sőt, akár 36-38 fok is lehet. A felette lebegő páraréteg megakadályozza a víz lehűlését, így annak hőfoka egyenletes.

A tó vizének összetételét az 1950-es években határozták meg pontosan. A vizsgálatok eredményei szerint többek közt ként, kalciumot, magnéziumot és radont tartalmaz.

A hévízi Hotel Napsugárban dr. Palotai Zoltán kezei alatt a gyógyhatású víz segíthet megszabadulni számtalan problémánktól.

Hévíz nem véletlenül örvend hatalmas népszerűségnek, hiszen a világ legnagyobb biológiailag aktív gyógytavának minősül, ahol hazai és külföldi vendégek is előszeretettel töltik szabadidejüket.

A komplex idegenforgalmi kínálat, a sportolási, kikapcsolódási lehetőségek, és a minőségi vendéglátás mind-mind amellett szólnak, hogy a régió valóban alkalmas a teljes körű rekreációra.

A Hotel Napsugár Hévíz szállodái között előkelő helyet foglal el, és kifejezetten javasolt azok számára, akik kedvelik a családias, apartman-jellegű szálláshelyeket, és a kulináris élvezetekről sem mondanának le.

Szállodánk weboldalára látogatva megismerheti mindazokat a szolgáltatásokat, melyekkel állunk a vendégek rendelkezésére, de a gyógytó összetételéről, és egészségügyi javallatáról is többet megtudhat nálunk.

A Hotel Napsugár Hévíz városában akciós csomagajánlatokkal, kedvezményes lehetőségekkel várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

A wellness életszemlélet egyre szélesebb körben elterjedt, így ha Ön is szívesen töltené idejét a méltán híres tó közelében, akkor mindenképpen érdemes elgondolkodnia azon, hogy a Balaton régiójának egyik kedvelt fürdőhelye mellett teszi le voksát. A Hotel Napsugár Hévíz kedvelt szállodája, kifejezetten ajánlott családdal érkezők számára, de azok számára is ideális választásnak bizonyul, akik a csendesebb szálláshelyeket kedvelik a nagy szállodaláncokkal szemben.

Ismerje meg ajánlatainkat, és töltse a pihenésre szánt időt olyan üdülővárosban, amely télen-nyáron remek döntés!

előző 123 következő
Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.
Akciók és csomagajánlatok